Pages

Tuesday, 24 May 2011

jom layan!!!!!

 Assalammualaikum semua....hari ni sebelum Neo nak pergi keje part time kejap lagi...Neo nak share satu video yang Neo pernah berlakon..video ni  cerita pendek jek...Cerita ni bertajuk 'Sumpahan',,,.time ni Neo dengan kumpulan Neo buat kerja khusus audio visual.....heheheh cerite banyak-banyak tak guna lorh....jom layan video ni kejap.......tapi ingat ea...video ni tak besh sangat pun,,,,jangan lupa cari watak Neo yang mana dalam video ni ye...


heheheh tak besh sagat kan....saje je  nak share dengan ko semua...sesape nak komen kritik atau komen pujian silakan ye....sekian terima kasih.....

2 comments:

Fªrªޔ Sޔªޔ said...

best kelakar kan. Me belum tengok lagik tak sempat nak tengok

generasi_boneka_neo said...

hahaha x sempat tgok da taw klakar.....huhuhu pliknye....